Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Братът на Фики заби щерката на Лияна

отпечатай новината

04.05.2018 15:29 | Видян 2885 пъти

Братът на Фики заби щерката на Лияна

На крилете на любовта е новоизлюпеният фолкаджия Емрах, син на Тони Стораро.

15-годишният прохождащ певец залюби красавицата Дениз, щерка на чалгарката Лияна. Двамата са забелязани да обикалят тузарски заведения в столицата, а искрите между тях си личали от километри, категорични са завистници. Известните наследници не се крият и без притеснение демонстрират чувствата си.

Една от снимките им показва изпепеляваща интимност между двамата непълнолетни младежи, които позират прегърнати. Виновници за началото на рандевуто се оказват техни общи приятели, които запознават именитите младежи.

След като стартира кариерата си във фолксредите с помощта на Емилия, с която направи песен, Емрах все по-често обикаля луксозни заведения и демонстрира завиден начин на живот.

От профилите му в социалните мрежи става ясно, че той е фен на наргилетата, а откакто доби популярност, прекарва все повече време във фитнеса. След като започна да ходи активно по участия, Емрах трупа и завидна фенска маса, пише седмичник. Почитатели на лекия жанр са категорични, че младият Емрах ще надмине именитите членове от рода Стораро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !