Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Кръстникът и Индиана Джоунс вдъхновяват ястия в MasterChef

отпечатай новината

14.05.2018 09:46 | Видян 1494 пъти

Кръстникът и Индиана Джоунс вдъхновяват ястия в MasterChef

Филмови ленти ще послужат като вдъхновение в новата задача на хоби-готвачите в MasterChef утре вечер. Сред заглавията, които ще дадат отправна точка в ястията на участниците, са „Кръстникът“, „Индиана Джоунс“, „Шоколад“, „Американски пай“ и др.

„Киното и кулинарното изкуство вървят ръка за ръка и всеки може да се сети за лента, в която главен герой е определено ястие”, коментират от кухнята на предаването. Хоби-готвачите ще имат на разположение 60 минути за реализирането на филмовия си кулинарен шедьовър.

Френско петле, филе от глиган, агнешки момици и еленско бонфиле ще откроят познавачите на „капризните“ меса, а мастърклас на Петър Михалчев ще определи кой ще грабне наградата от 1000 лв. ваучер за пазаруване в Kaufland.

Пред зрителите на bTV Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки ще посочат спецификите на всеки продукт – петлето има фина и капризна структура, която се обработва изключително бързо, за да не се изсуши, глиганското прилича на свинско, а еленското – на говеждо, но и двете са с характеристики на дивеч, а момиците са деликатес във всеки изискан ресторант и се приготвят чрез бързо пържене или паниране.

Стратегии за саботаж и елиминиране на конкурентите ще се сблъскат с хъс за победа, структуриран план за действие и амбиция да надминеш възможностите си с добри идеи и за малко време в новия епизод на MasterChef, който bTV ще излъчи в понеделник от 21 ч.

Източник: monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !