Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Модърн Толкинг се глезят на СПА в София

отпечатай новината

17.05.2018 13:24 | Видян 1513 пъти

Модърн Толкинг се глезят на СПА в София

Истинска еуфория настана при появата на дуото Modern Talking Reloaded в турския холдинг Рамада вчера. По покана на тв водещия Ник Щайн световноизвестните му приятели Модерн толкинг рилоудед гостуваха първо в Гърция , където той е собственик на радио станция с обхват от 21 острова, в това число Крит ,Родос ,Халкидики ,Санторини , Миконoс и други.

Радио Никита се излъчва на английски и немски и е своеобразен пътеводител на туристите в слънчевата ни съседка и Средиземно море. Ник Щайн е и тв водещ и продуцент на “Четвърта власт” по телевизия Евроком,където звездното дуо Modern Talking Reloaded бяха специални гости и дадоха силен старт на новия тв сезон.

Телефоните на телевизията прегряха от обаждания и въпроси , веднага след това звездните изпълнители- любимци на всички поколения се отдадоха на азиатски спа удоволствия. Виктория Кесаровска посрещна в своята перла на СПА Храма Виктория СПА своите любимци от детството Modern Talking Reloaded.“За мен бе едно истинско удоволствие да посрещна в свои води любомците на всички поколения - Modern Talking Reloaded.

Подготовихме специално за тях 3 часов релакс във ВИП апартамент и процедури от “Хамам” - масаж със сапуненена пяна,навремето турските султани са го правили веднъж в седмицата и традиционен балийски масаж от остров Бали. “ сподели пред медиите собственикът Виктория Кесаровска.

По време на гостуването си в България неотлъчно до легендите бяха Ник Щайн, Симона Моллова - официален представител на Modern Talking Reloaded за Балканите и популярния пиар Атанас Лазаров.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !