Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Жана Бергендорф свалила 110 кила с ходене до баба си

отпечатай новината

23.05.2018 15:33 | Видян 2685 пъти

Жана Бергендорф свалила 110 кила с ходене до баба си

Поп певицата Жана Бергендорф отслабнала драстично с... ходене. Изпълнителката ходела пеша по 40 минути на ден, преди да се яви в музикалния формат Х Фактор. Това сподели самата тя.

Звездата открито разказва за проблемите си с теглото. Преди да участва в състезанието тежала солидните 110 килограма. Но тъй като нямала пари, пестяла от таксита и градски транспорт с ходене пеша до старческия дом, където била настанена баба ѝ, пише Телеграф.

„Свалих килограми, защото тогава много ходех пеш. Пестях пари и не използвах нито таксита, нито градски транспорт. Най-дългия ми преход беше от кв. Дървеница до Люлин. Баба ми беше настанена в старчески дом и аз ходех да я виждам. Изчислявала съм, че това разстояние съм го взимала за 40 минути”, разказва самата Бергендорф в интервю за БГ радио.

Певицата разкрива, че това са били едни от най-трудните моменти в живота ѝ. На въпроса кой е героят на живота ѝ, тя е категорична, че това е синът ѝ. „Той винаги ме спасява. Като ме гушне и като ми каже „Обичам те, мамо” и ме спасява от всякакви лоши мисли”, не скри обожанието към сина си певицата.

В момента тя се е посветила на музикалната си кариера и работи върху дуета си с финландската представителка на Евровизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !