Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Джанет Джаксън праща полицаи на бившия си

отпечатай новината

05.06.2018 11:11 | Видян 1336 пъти

 Джанет Джаксън праща полицаи на бившия си

Певицата Джанет Джаксън изпрати полицейски екип да провери дали синът й е в безопасност, докато е  под грижите на баща си. Това потвърдиха органите на реда в Малибу, Калфирония пред сп. People.

Те са отишли в хотела, в който е настанен бившият съпруг на 52-годишната звезда - катарският бизнесмен Висам ал Мана. Полицаите не са открили нищо нередно и са оставили 17-месечния Иса в обятията на татко му.

Преди дни братът на Джанет и покойния Майкъл Джаксън – Робърт, разказа как певицата се безпокои да оставя детето само при Висам. Причината – наскоро бавачката се стреснала от „агресивното поведение“ на бизнесмена и се заключила в банята, откъдето звъннала на изпълнителката на Someone To Call My Lover за помощ.

Джанет и Ал Мана се разделиха след 5 години брак, само месец след раждането на наследника им. Иса проплака миналия януари, а певицата ревностно го пази от папараците.

Това е третият неуспешен брак на Джаксън. Първият съпруг на носителката на „Грами“ е певецът Джеймс Дебардж, а съвместният им живот продължава само една година. През 1991 г. тя се омъжва за танцьора Рене Елисондо.

Източник: Monitor
Снимка: GoldenEye

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !