И Харви Кайтел се завръща в Кан с...

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски...

Влади Зомбори спечели Като две капки...

Владимир Зомбори спечели 12 сезон на шоуто "Като две...

Защо Венета Райкова не прилича на себе си?

отпечатай новината

05.06.2018 17:16 | Видян 3002 пъти

Защо Венета Райкова не прилича на себе си?

Венета Райкова се е стопила от работа и напрежение в последните седмици.  Бившата телевизионна водеща и настояща писателка здравата е залегнала над задачите си и няма време да си обърне никакво внимание. Покрай всичко тя е започнала да забравя да се храни и е останала едва 47 килограма.

„Когато ме погълне работа, нямам никакво време за хранене. Понякога даже посред нощ ми хрумва нещо и бързам да го запиша, преди да съм го забравила”, отбелязва журналистката.

Следващият ѝ роман трябва да излезе на пазара след няколко месеца и по него все още има доста работа. За това пък водещата вече размъти водата и намекна, че в съдържанието му ще има много провокации към нейни бивши колеги. Някои от тях вече бяха ужилени, а имената им макар и не разобличени в романа, не останаха тайна за почти никого.

„Държа да отбележа, че всичко в книгите ми е художествена измислица”, постара се да се презастрахова на няколко пъти Райкова, но без успех. Вече всичките ѝ фенове са наясно, че зад привидно измислените сюжети, Венета описва живота си в светските среди, пише Blife.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !