Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ники М. проговори за Николета: Старата любов ръжда не хваща

отпечатай новината

07.06.2018 17:45 | Видян 3121 пъти

Ники М. проговори за Николета: Старата любов ръжда не хваща

Ники Михайлов се скри от медиите след като с Николета Лозанова възобновиха връзката си отпреди години. Тъй като бе запитан в интервю за нея, вратарят си развърза езика, като неколкократно изтъкна колко много е щастлив с половинката си.

Спортистът признава, че счита за грешка това да се показва непрекъснато из медиите и да коментира любовните си отношения. Такъв беше преди, но не е видял нищо хубаво от това. Сега е подел нова стратегия – да държи щастието най-вече за себе си.

„Единственото, което мога да кажа е, че съм щастлив, много щастлив. Щом така е станало, значи така е трябвало. За мен в този живот всичко е съдба. И да бягаш и да се криеш, нещо, което трябва да те намери, ще те намери. Така че, да - мога да кажа, че старата любов ръжда не хваща. Към ден-днешен в хубавия смисъл. Най-важното е хората да се обичат, независимо какво е станало през времето, през какви ситуации са преминали“, пише blitz.bg.

Репортер на изданието завърна Ники в годините, в които с бившия съпруг на Николета – Валери Божинов, вдигаха скандали, обръщайки се един към друг чрез медиите. Ето как коментира ситуацията вратаря от сегашната гледна точка:

„Първото, което е, че ние бяхме деца тогава. Второ - аз Валери го познавам от 15 години, много преди да се случат всички тези неща между нас в личен аспект. Винаги сме били приятели, винаги сме се уважавали, винаги сме имали добри чувства един към друг. Факт е, че в периоди от време сме имали обострени отношения, може би сме мислили по детски.

Накрая много елементарно в един разговор за 15 минути всичко се изясни. Защото ние, преди всичко, сме джентълмени и пичове. В един разговор за 15 минути си казахме нещата едно към едно в очите и към ден днешен с Валери Божинов сме в прекрасни отношения. Всички неща бяха свалени на масата и се изясниха. Мисля, че това е и правилният начин да се случват нещата“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !