Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мегз избира новата Instagram кралица на България

отпечатай новината

13.06.2018 10:44 | Видян 2372 пъти

Мегз избира новата Instagram кралица на България

Най-новото уеб шоу на продуцентския екип на 7Talents - InstaQueen стартира във Vbox7.com на 22 юни. Във впечатляващата продукция пет суперпопулярни в социалната мрежа момичета ще се изправят пред редица предизвикателства в опит да спечелят признанието новата Instagram кралица на България.

Победителката ще стане част и от най-нашумелия моден проект у нас - Megz Angels на дизайнера Миглена Каканашева-Мегз. Колоритната участничка във VIP Brother 2017 ще бъде и водеща на първия сезон на предаването.

Какво ще се случи в InstaQueen, вижте тук: https://bit.ly/2JBnaII

Успоредно със сериите, феновете ще могат да следят и ежедневните премеждия на новите най-популярни момичета в истории и публикации в официалния профил на шоуто в Instagram и Facebook. Интересът към InstaQueen е огромен, като към момента броят на кандидат-ангелите е над 1500. Пет дами ще бъдат късметлийките, които ще се изправят една срещу друга в борбата да се превърнат в следващия ангел на Megz Angels.

„Една истинска Instagram кралица и ангел на Мегз трябва да бъде не само красива и пример за подражание, но и находчива, дисциплинирана, да има свой собствен почерк и харизма“, споделя за проекта топ дизайнерката, която е и една от най-популярните българки в Instagram с над 110 хиляди последователи.

Кандидатките за слава ще получат шанса да сбъднат мечтите си, като се докоснат до света на Мегз и нейните ангели. Красивите и атрактивни дами ще преминат през различни онлайн и офлайн изпитания, ще се потопят в луксозния начин на живот на Мегз, ще посещават светски събития и партита, ще носят красиви дрехи и впечатляващи прически, но накрая победителката ще бъде само една.

Какви изненади крие новото уеб риалити и коя от участничките в надпреварата ще грабне мечтаната победа, на 22 юни не пропускайте пилотния епизод на новото уеб риалити InstaQueen във Vbox7.com!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !