Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Сузанита аут от Ангелите на Мегз

отпечатай новината

14.06.2018 14:18 | Видян 4051 пъти

Сузанита аут от Ангелите на Мегз

В последните месеци топ дизайнерката Мегз е неузнаваема. Каканашева е в отлична форма, а лицето ѝ сякаш е претърпяло пълна промяна.

Злите езици шушукаха, че очевидното разкрасяване се дължи на нови пластични операции и обилни дози силикон и хиларон, пише Хотарена. Днес, обаче, по време на гостуването си при Гала в На Кафе Каканашева, която никога не е криела пластичните си интервенции, твърдо опроверга това. Кралицата на инстаграм за пръв път потвърди слуховете, че носи брекети.

“Много е важно да го обсъдим, защото майка ми като дете е искала да нося брекети, но аз точно като всички деца съм отказвала. И сега ми се налага на 27 да нося. Деца, носете брекети докато сте малки. После ще бъде много по-трудно” - призова красавицата.
 
Мегз още сподели, че благодарение на брекетите се е балансирала, защото всяка крайна емоция като крясък или твърде голям смях в момента ѝ носи физически болки.

Гала не спря да хвали Каканашева колко добре изглежда. А носителката на Златна Игла сподели, че промяната се дължи на фитнес, здравословно хранене и много грижа за себе си. Мегз посъветва зрителите да ядат колкото могат повече прясно откъснати зеленчуци и плодове и да си правят салати с горска трева.

Другата важна новина бе, че Сузанита вече не е част от Ангелите на Мегз и няма да участва в новото риалити на Нова - Кралицата на инстаграм. Дъщерята на Орхан Мурад е била изключена, заради скандалните голи снимки, които пусна в социалните мрежи преди броени дни.

“Аз самата имам симпатии към Сузи. За мен тя е едно 15 годишно дете, което работи и помага на родителите си и я подкрепям за това. Всичко, обаче, си има граници. Едно е да покажеш среден пръст в израз на бунт. Съвсем друго е да се съблечеш гол на 15. Ние не може да застанем зад това. Опитах се да говоря със Сузи, но тя отказа да разбере, че е прекрачила важни граници” - сподели Каканашева.

И допълни, че съжалява за Сузанита, защото ѝ се е искало работата с Ангелите и риалити проекта да я насочат към правилния път.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !