Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мариела Нордел: Пращам Луна на съд

отпечатай новината

26.06.2018 16:31 | Видян 3401 пъти

Мариела Нордел: Пращам Луна на съд

„Ще съдя Луна за уронване на престижа и неверни твърдения по мой адрес. Смятам, че тя прекали в предаването Черешката на тортата и ако нямаше камери, биха я изгонили още първия ден”. Това заяви Мариела Нордел по повод отношенията с певицата след Черешката на тортата.

Двете се скарали като за световно, след като фолк звездата унижи жестоко гостите в поредицата, които бяха поканени да готвят заедно с нея. Особено унизително Луна се държа с Нордел, с която се познават от ВИП Брадър 2017.

Певицата и кулинарката бяха приятелки в предаването, но след него отношенията им пропаднаха в девета глуха. Мариела с възмущение коментира случилото се между тях в Черешката на тортата, пише Телеграф.

„Не предполагах, че Луна ще се държи толкова непрофесионално и ще ръси плоски лъжи и селски обиди към колегите си”, обяснява учудена Нордел.

Отговорът на певицата не закъсня.

„Оооо, моля ви! Мариела по-скоро трябва да се притеснява от това, което тя е казала за мен, но аз не съм много запозната, защото в момента не съм в България и нито съм чувала, нито знам за думите, които е казала. Тази личност не ме интересува”, заяви изпълнителката.

Според Луна, Нордел просто я използва за ракетоносител, за да си направи реклама на неин гръб. „Едно са забавните предавания, друго е да използваш медиите недобросъвестно. Нямам комуникация с Нордел. И не ме притеснява дали тя иска да ме съди или не, защото това са безпочвени неща”, коментира изпълнителката.

Тя допълни, че си е изградила образ на уравновесен и разумен човек, за разлика от останалите участници в предаването. „Аз нямам приятели. Съжалявам за такива объркани хора като въпросната жена, но аз нямам добро отношение към нея още от ВИП Брадър 2017, където участвахме заедно. А това да бъде на моя страна в предаването, за да успее, е странно, защото накрая се видя коя от двете успя”, разкрива още Луна.

Мариела също сподели, че с Луна не са приятелки. Участието ѝ на страната на певицата във ВИП Брадър миналата година било само стратегия за шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !