Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Двойна бременност в Нова ТВ: Никол и Гери слизат от екран

отпечатай новината

28.06.2018 17:39 | Видян 7381 пъти

Двойна бременност в Нова ТВ: Никол и Гери слизат от екран

Тотален прецедент в редиците на Нова телевизия и не само. Двойна бременност ошашави ръководството на медията. А щастливите бъдещи родилки са топ красавиците от прогнозата за времето Никол и Гергана.

Никол Станкулова и Гери Малкоданска са в началните месеци на бременността си, разкриха сензационно източници от нюзрума, пише ХотНюз.бг.

Докато за зачеването на Малкоданска се знае от известно време, то новината за хубавата Никол с буклите направо порази феновете ѝ. Определено красавицата ще липсва в ефир, а шефовете ѝ вече усилено търсят заместник. Както знаем, на мястото на Гери Малкоданска дойде Николай Василковски.

От двете синоптички Гери е с по-тежко положение, тъй като бременността ѝ е критична. Наскоро синоптичката влезе в болница за задържане, а опитите на медията да прикрие случая, излязоха неуспешни.

За да замажат отсъствието ѝ, днес в Нова ТВ пуснаха запис на Гери, която прави упражнения. Очевидно бе, че записът е стар, тъй като на него дърветата около хубавицата още не се бяха разлистили. Колегите и приятелите на Малкоданска я подкрепят изцяло в решението да слезе от екран, за да се погрижи за плода си и себе си.

Другата бъдеща родилка Никол Станкулова пък все по-трудно крие макар и малкото си коремче. Тя не спира да се облича в дълги и широки туники, но е убедена, че след летните отпуски няма да се върне пред картата на времето.

Щастливият татко на бебето на Никол е банкерският син Теодор Минев, с когото сладураната има връзка от няколко години. Бащата на Минев е шеф на Първа инвестиционна банка, което само по себе си гарантира светлото бъдеще на младите и бебето, дори и без кариерата на Станкулова.

Какво друго можем да кажем, освен да пожелаем и на двете синоптички лека и безпроблемна бременност. Както и появата на живи и здрави деца. Честито!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !