Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

След скандал новият Alfa Romeo Milano...

След грандиозен политически скандал, за който ви...

Люси Дяковска си хвана пухкаво гадже

отпечатай новината

29.06.2018 13:20 | Видян 3362 пъти

Люси Дяковска си хвана пухкаво гадже

Люси Дяковска е лудо влюбена в закръглена брюнетка и вече не крие чувствата си.

Репортер на Уикенд засече влюбената двойка по столичния бул. Княз Александър Дондуков, където мацките се разхождаха с двете кучета на певицата. Лесбийките нахълтаха ухилени в обществен паркинг, за да се яхнат на колата на певицата и да изчезнат по своите си дела.

Люси изглеждаше много щастлива до новата си половинка, която гледаше с обожание плевенчанката, която е неразделна с домашните си любимци,  държеше на каишка шпаньола Мели и второто си четириного. Лъчезарната изпълнителка от години е силно привързана към песовете и ги мъкне навсякъде със себе си. Сега обаче мъниците ще трябва да делят вниманието ѝ с новото пухкаво гадже.

Еднополовата любима на червенокосата певица е нисичка брюнетка, леко пълничка, но за сметка на това усмихната и лъчезарна. Хормоналните промени покрай влюбването очевидно се отразяват добре на Люси, защото 42-годишната изпълнителка бе видимо отслабнала.

Вокалистката на Ноу Ейнджълс никога не е била пълна, но сега буквално е станала кожа и кости, особено на фона на интимната си партньорка. За лежерната разходка Люси бе избрала ежедневни дънки и тениска, прясното ѝ гадже също се носеше неглиже, но в по-тъмни цветове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !