Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Плевнелиев не покани брат си Андрей на сватбата с Банова

отпечатай новината

29.06.2018 17:24 | Видян 2087 пъти

Плевнелиев не покани брат си Андрей на сватбата с Банова

Росен Плевнелиев не поддържал близки отношения с брат си Румен и неговите двама синове.

Нито баткото на бившия президент, нито племенниците му бяха удостоени с покани за събитието на годината – сватбата му с Деси Банова.

Преди да стане баща, Росен се отнасял към децата на брат си като към свои. Съветвал ги и им помогнал да поемат по трудния житейски път, но днес били хладни един към друг. С брат си бившият държавен глава също общувал по-скоро делово, защото Румен не одобрявал изцепките в личния му живот. Баткото на Плевнелиев се оказа не по–малко богат от него, пише Ретро.

Според запознати той също притежавал имот в елитния затворен комплекс Резиденшъл Парк, където Росен и Деси в момента живеят. После го продал, но инвестирал в друго жилище, което се намирало на метри от резиденцията.

За него се разбра, когато преди известно време стана обект на нагли крадци, които задигнаха оттам ценности за хилядарки, а за да открие апашите, баткото на президента започна свое разследване и ангажира дори Господари на ефира. Освен това Румен бил собственик на други апартаменти в столицата, Пловдив, Гоце Делчев, Тетевен, които отдавал под наем.

Макар да е дипломиран атомен инженер, който дълги години бил на гурбет в Австралия, към момента въртял цъфтящ строителен бизнес. Последният му проект разбунил духовете в родния му Благоевград и насъскал съгражданите му срещу него.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !