Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Благо Джизъса върти руски манджи в Черешката

отпечатай новината

07.07.2018 09:06 | Видян 2545 пъти

Благо Джизъса върти руски манджи в Черешката

Футболистът Благой Георгиев ще се впусне в кулинарно предизвикателство през новата седмица в Черешката на тортата по Нова телевизия. В епизода в четвъртък той ще приеме звездните гости Мис България-Свят Вероника Стефанова, господарят на ефира Влади Василев, бившата синоптичка Божана Филипова и актуалното лице на прогнозата за времето Нора Шопова.

Джизъса ще приготви меню, вдъхновено от Русия. Гостите ще се наслаждават на традиционни руски предястия и салата, разядка с израелски корени, кавказко основно ястие и ефирен десерт с касис. Вечерта на Благо ще е изпълнена с шеги, закачки и музикални изненади.

Първа, в понеделник, гости ще приеме Мис България-Свят Вероника Стефанова, научи Монитор. Менюто й ще е богато - две салати с екзотичен дресинг, две предястия, забележително презентирано основно ястие и три десерта.

Божана Филипова ще заложи на семпло меню със свежа пролетна салата, две разядки, основно ястие гарнирано с чия и арменски десерт. Голямата изненада ще е признанието – какво е новото амплоа на синоптичката.

Нейната по-нова версия Нора Шопова ще заложи на българско меню - пълнени домати, панагюрска питка и колбаси, разядки, местен специалитет, две основни ястия и пухкав десерт с печени ябълки.

Острието на Господари на ефира Влади Василев ще се вложи в бързи и лесни рецепти с две салати, предястие с канапе от френски сирена, основно ястие, гарнирано със салата Барбекю и авторски десерт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !