Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Първи снимки от кръщенето на принц Луи, което Елизабет II пропусна

отпечатай новината

10.07.2018 10:29 | Видян 2056 пъти

Първи снимки от кръщенето на принц Луи, което Елизабет II пропусна

Принц Луи – третото дете на принц Уилям и съпругата му Кейт, бе кръстен в рамките на частна церемония в двореца Сейнт Джеймс в Лондон. Това предаде Франс прес. Кралица Елизабет II не присъства на церемонията.

92-годишната кралица и съпругът ѝ, 97-годишният принц Филип присъстваха на кръщенетата на принц Джордж и принцеса Шарлот – брата и сестрата на принц Луи, който е пети поред в наследяването на престола.

Отсъствието на кралицата и съпруга ѝ от церемонията не се дължи на здравословни проблеми - те се връщаха в Лондон след пребиваването си в имението Сандрингам в Източна Англия.

Кръщенето бе извършено от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби в присъствието на членове на кралското семейство и близки приятели на двамата родители.

Сред присъстващите бяха дядото на бебето, принц Чарлз, и съпругата му Камила, чичото на Луи, принц Хари и съпругата му Меган, както и семейството на Кейт Мидълтън – съпругата на принц Уилям и майка на Луи.

Имената на шестимата кръстници, които са приятели или членове на семействата на двамата родители, бяха оповестени преди церемонията.

Снимки може да видите ТУК!

Източник: bTV

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !