Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Галена стана шефка на Тони Стораро

отпечатай новината

10.07.2018 16:27 | Видян 4482 пъти

Галена стана шефка на Тони Стораро

Нова звездна колаборация заформиха Тони Стораро и Галена. Изненадващият дует носи закачливото заглавие Шефката.

„Имам шефка за милиони, най-добрата на земята. Аз за нейната усмивка бачкам здраво без почивка“, пее Стораро. „Щом съм шефката любима, работи - за мен да има, пара на тебе не ти трябва, а мене скъпото ме радва“, отговаря му гласовитата брюнетка.

Песента е кавър на хит на албанския композитор и изпълнител Флори Мумайези. Първоначално Фики бил харесал парчето и се обажда на Флори да го помоли да му даде правата да го направи на български език заедно със своя баща. Но после решава да заложи на песен за абитуриентите и пуска Брой до 12, като оставя тази за Тони Стораро.

„Много добра музика. Харесвам както варианта на Флори, така и на Fantasy Bаnd, които също взеха правата и я направиха на албански език отново. За българския аз смених около 20 текста, докато подготвях песента. Един ден се видяхме с Галена и ѝ споделих какво подготвям. Тя ми каза, че ѝ тя харесва музиката и тогава аз я поканих да я направим заедно. Винаги съм виждал Галена като шефка – тя знае какво иска и действа с твърда ръка“, смее се Стораро.

Текстът е дело на Мариета Ангелова, а аранжиментът - на Даниел Ганев.

„Вече е почти средата на сезона и нямаше време да снимаме клип, но аз никога не съм залагал на това. Моите песни стават хитове в дискотеките, където се забавляваме с хората“, допълва певецът.

„Дори, записвайки в студиото, пратих клипче на Флори, който супер се изкефи, защото това е още едно доказателство, че песента му е голям хит и предвиди и в България да стане такъв“, споделя пък Галена.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !