Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Елен Колева заби новата си плячка в Гърция

отпечатай новината

13.07.2018 11:32 | Видян 2195 пъти

Елен Колева заби новата си плячка в Гърция

Елен Колева сигурно вече е овършала, каквото е имало за вършеене в България, защото е започнала да търси плячка зад граница. Сексуалната хищница, твърдяща, че е актриса, показа как се гушка на плажа с кипърец с огромни сини очи.

Името на новото завоевание на мъжемелачката е Андреас Стилиану. Той е на 33 години, състезател по таекуондо, показа проверка на Уикенд. Младият мъж изглежда като манекен, но за съжаление кариерата му не е в толкова цветущо състояние, колкото външният му вид.

Според официалните спортни регистри, веднъж е стигал до световно първенство за мъже – през сравнително далечната 2011-а. Затова пък явно му върви с жените, щом го е залюбила красавица като родната 34-годишна актриса, поетеса, моделка и какво ли още не.

Засега нито той, нито тя са говорили официално за връзката си. Изглежда обаче Андреас пръв е забелязал прелестите на българската звезда, а тя не му е обръщала никакви внимание. Още преди две години той е пуснал нейна портретна снимка в своя профил във Фейсбук.

Кадърът обаче дълго остава без реакция от страна на зеленооката красавица. Неин коментар под снимката е публикуван едва преди 4 седмици. Изглежда, кипърският любовник доста време настоятелно е търсел контакт с българската артистка, но не е успявал да го установи.

Както е известно, преди 2 години тя се водеше влюбена в писателя Калин Терзийски. След това си падна по евреина Марсел Коен, за когото уж щеше да се жени. Няколко месеца по-късно и тази любовна история бе доведена до своя край, за да последва авантюра с плейбоя Давид Бонев.

Момчето се оказа симпатично и с богати родителите, но с лоши навици. Имал е проблеми с шофирането с несъобразена скорост, освен това не е мъж за една жена, било тя и хубавата Елен. И с него мъжемелачката остана няколко месеца, след което обяви, че е сама, започна да записва клипове с еротични разкази и да позира по бельо за снимки.

Приятелите на актрисата се надяват, че тя най-накрая е намерила своята истинска половинка в живота. Съдейки от историята ѝ с Андреас в социалната мрежа, връзката им би трябвало да е от около 3-4 месеца. Двамата засега си общуват на английски език.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !