Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Ким го може: $5 000 000 за 5 минути

отпечатай новината

20.07.2018 14:06 | Видян 1224 пъти

Ким го може: $5 000 000 за 5 минути

Ким Кардашиян отново затвори устите на всички, като показа, че знае как да монетизира славата си от екрана в реални доходи. Тя е заработила 5 милиона долара смао за 5 минути с пускането на трите нови арамота от парфюма си, част от бранда й KKW Beauty.

Трите аромата в козметичната серия на титулярката в клана Кардашиян са - кимоджи череша, кимоджи праскова и кимоджи вайбс. Около последния дори се разгоря скандал, след като маркетингова компания на име Vibes обяви, че ще  съди звездата, защото за шишенцето на арамота е изплагиатствала логото им. Те искат парфюмът да бъде спрян от продажба, а остнаалите количества да бъдат унищожени.

И докато закона решава, кой крив и кой прав без грам реклама, ароматите на Ким се продават като топъл хляб за 45 долара шишенцето. Единственото, което риалити звездата направи, за да популяризира новото си начинание беше да изпрати по един на сестрите си, както и на подбрани холивудски знаменитости, които се отблагодариха за подаръците със снимки в Инстаграм.

Брандът KKW Beauty беше основан от Ким Кардашиян-Уест през месец юни 2017 година, пише Монитор. Продуктите от първата й козметика в серията бяха продадени за 14 милиона долара само ден след пускането им.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !