Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Цветелина Грахич удари дъното

отпечатай новината

20.07.2018 16:54 | Видян 7837 пъти

Цветелина Грахич удари дъното

Кариерата на Цветелина Грахич рязко е поела в низходяща посока, откакто се раздели със Слави Трифонов. В очакване на покани за работа, тя е свалила хонорара си на едва 700 лева, но пак нямало кой знае колко желаещи да я слушат.

Дори дуетът с гаджето ѝ не успял да предизвика особено голям интерес към работата ѝ, твърди Таблоид, без да се позовава на конкретен източник. За момента Грахич има средно 3 участия месечно, а интересът към нея спада с всеки ден, в който не е в национален ефир.

Сериозна заслуга за това има фактът, че като част от Ку-Ку Бенд тя често вървеше в комплект с колегата си Борис Солтарийски, а сега вече няма право да пее с него. Твърди се, че вместо 2 бона, колкото взимала, докато била със Слави, вече искала по 700 лева, надявайки се, че по-ниската сума ще донесе повече оферти за работа.

От тази промоция пак не губи, защото като неин шеф Дългия е прибирал половината ѝ хонорар. Сметките обаче се отежнявали от друго - с тях тя трябвало да плаща на композитори, текстописци и студиа за звукозапис, да финансира клипове и не на последно място – да си купува сценични тоалети.

В крайна сметка разходите на певицата били доста по-големи от преди и много месеци излизала на червено. За нейно разочарование, дори след излизане на последното и парче поканите за участия съвсем не са толкова много, колкото очаквала, тръгвайки си от Ку-Ку Бенд.

Според хората в Ку-Ку Бенд, Грахич най-вероятно ще бъде последвана от съдбата на други техни колежки, напуснали групата и по този начин загробили кариерата си. Единствената бивша изпълнителка на Трифонов, чиято кариера върви, е Алекс Раева. Но дори и нейните успешни изяви не са като певица, а като водеща.

Дали покрай стреса от липсата на работа и пари, но Грахич съвсем се е съсипала с диети и вече е като вейка. Певицата се топи като свещ, а кожата около корема ѝ е започнала отчайващо да се сбръчква. Лицето ѝ за сега било пожалено от този режим, но това по-скоро се дължало на инжекциите с филъри, които певицата слагала в устните и челото си, за да запази форма.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !