Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Деми Ловато е приета по спешност в болница

отпечатай новината

25.07.2018 09:02 | Видян 1672 пъти

Деми Ловато е приета по спешност в болница

Певицата Деми Ловато бе приета по спешност в болница. До хоспитализирането й се стигнало след предозиране с хероин, твърдят източници на TMZ.

Изпълнителката на Give Your Heart A Break е била транспортирана до лечебното заведение в Лос Анджелис, след сигнал на тел. 911 вчера. Официална информация за причината, довела до влошеното й здравословно състояние обаче така и все още няма.

Говорител на Ловато потвърди, че тя е в болница и вече е в стабилно състояние.

Деми иска да благодари на всички, които я подкрепиха, за тяхната любов и молитви.

Част от информацията, която бе разпространена, не е коректна, а семейството й моли да няма спекулации относно здравето й. Сега възстановяването на Деми е най-важното нещо, гласят думите му.

Само преди месец самата певица призна, че е прекратила 6-годишния си период на трезвеност. Изповедта си тя направи като пусна песента Sober. С текста към парчето тя се извинява на родителите си, както и на своите фенове. I wanna be a role model, but I’m only human (в превод - Исках да съм модел за подражание, но съм само човек), пее Ловато.

Припомняме, че през 2010 г. певицата влезе в рехабилитационна клиника заради психични и емоционални проблеми, сред които биполярно разстройство и зависимост към алкохол и наркотични вещества. Бившата старлетка на "Дисни" неведнъж е говорила за сблъсъка си с подобни заболявания, като в началото на годината дори обяви, че ще организира групови терапии за феновете си в рамките на турнето й.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !