Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Рачков затвори Мария в клетка

отпечатай новината

26.07.2018 13:56 | Видян 2136 пъти

Рачков затвори Мария в клетка

Откакто Мария Игнатова се върна при актьора Димитър Рачков, тв водещата тотално се е променила, обсъждат нейни близки пред Галерия. Блондинката не излиза от къщи, обърнала е гръб на приятелите си от мъжки пол и вече не стъпва в нощен клуб.

„Ревността на Рачков я затвори в клетка“, коментират със съжаление познати.

Факт е, че откакто са заедно, актрисата не е излизала на традиционните вечери по женски в клуба на най-близката си приятелка – дизайнерката Кремена Халваджиян. Доскоро двете често бяха засичани да купонясват до сутринта в заведението.

Оказва се обаче, че именно това бил един от сериозните проблеми, разделили Рачков и Мария преди 2 години. Комикът бил изключително ревнив и не одобрявал „излизанията по женски“ на половинката си.

„Задушаваше я с ревността си. Звънеше ѝ посред нощ да я пита няма ли да се прибира вече. Е, вярно, че и тя му е давала поводи да се съмнява в нея през годините, но той прекаляваше“, разказват приятелки на Игнатова.

Отказът на тв водещата да го дари с дете допълнително влошил отношенията им и в крайна сметка се стигна до раздяла.

Когато преди два месеца отново се събраха, актьорите си обещали да отстранят старите проблеми. Рачков щял да работи върху ревността си, а Мария – да помисли за бебе. По всичко личи обаче, че по-склонната към компромиси е Игнатова.

Тя пренебрегнала себе си и тотално спряла социалните си контакти, за да не дразни комика. А според последната клюка дори се е свързала с ин витро клиника, решена да роди бебе на Рачков.

Близки до актрисата изразяват скептицизъм по отношение на сдобряването им. „Вълкът козината си мени, но нрава – не. Митко е болен от ревност, а Мария няма да издържи още дълго без свободата си“, клатят глава запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !