Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Майката на Банова се носи с нея навсякъде

отпечатай новината

27.07.2018 15:07 | Видян 3387 пъти

Майката на Банова се носи с нея навсякъде

Росен Плевнелиев и новата му булка Деси Банова избягаха в Гърция от хорското любопитство към тях.

Бременната синоптичка и бившият държавен глава обаче не стоят изолирани в имението на милионера на един от ръкавите на полуостров Халкидики, а се забавляват с разходки в открито море.

Преди броени дни Росен и Деси били ВИП гости на круизен кораб, който пътувал по морски маршрут с крайна точка Атон. На новата г-жа Плевнелиева отдавна й било мечта да зърне отдалеч святото място, до което не се допускат жени, а съпругът й не могъл да й откаже поредната прищявка и веднага се съгласил, писа „Ретро“.

Неотлъчно до пресните младоженци била и този път майката на Деси, която се мъкне след тях навсякъде. Лили почти не ходела на работа и създавала смут сред колегите си в Регионалната инспекция по околна среда в София, където от дълги години е главен експерт. Дразнели й се, че си профукала полагаемите й дни и си пуснала неплатен отпуск.

Бившият президент и нея гледал като писано яйце и се грижел за всичките й финансови нужди. Преди двамата да се вземат, Лили и Банова гостували в дома му. Именно тя накарала щерка си да погледне на Плевнелиев с други очи. А след като видяла имението му за пръв път, останала изумена от разкоша, който витае в него и се щракнала за спомен до всяка палма в градината, без да подозира, че само година по-късно ще се сродят. 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !