Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Кралицатa обожава АББА

отпечатай новината

30.07.2018 16:24 | Видян 1226 пъти

Кралицатa обожава АББА

Кралица Елизабет Втора обожава песните на легендарната шведска група АББА. Това пишат британските медии след като преди дни гвардейците пред Бъкингамския дворец изпълниха малко по-нетрадиционна смяна на караула.

„Може ли да познаете тази мелодия?“, питат администраторите на официалния профил на кралското семейство в Туитър. Там бе качено видео от този петък, на което гвардейците маршируват под звуците на хита на АББА – „Dancing queen“/„Танцуващата кралица“, изпълнен от оркестъра на Кралския логистичен корпус на армията.

„Чувал съм, че тази песен е една от любимите на кралицата. Надявам се това наистина да е вярно“, споделя турист пред списание „Hello“. Според радио BBC и известният диджей Крис Еванс, Елизабет Втора наистина обожава песента на популярната от 70-те поп група и обича да я слуша на вечеря в замъка Уиндзор.

„Нашата кралица: 90 години музика“ се казва документалният филм на BBC, който разказва за музикалните предпочитания на бабата на Уилям и Хари и представя десетте ѝ любими песни. В него нейната братовчедка – лейди Елизабет Ансън, обяснява, че когато били насаме, двете често си припявали различни парчета.

източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !