Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бионсе: Моето здраве и това на бебетата ми беше в опасност

отпечатай новината

07.08.2018 10:17 | Видян 1946 пъти

Бионсе: Моето здраве и това на бебетата ми беше в опасност

За тежкатата си бременност с близнаците проговори за първи път Бионсе.

Суперзвездата призна, че е страдала от рядко заболяване и е прекарала дълго време на легло, преди да гушне Ръми и Сър Картър. „Бях погълната от токсемия и трябваше да си почивам на легло повече от месец. Моето здраве и това на бебетата ми беше в опасност, затова се наложи спешно да ми направят цезарово сечение“, разказа пред сп. Vogue 36-годишната певица.

Токсемията е рядко срещано клинично състояние по време на бременност, съпроводено с високо кръвно налягане и може да доведе до много усложнения. Риалити сензацията Ким Кардашиян също се пребори с него, докато износваше първородната си дъщеря Норт Уест.

Бионсе сподели още, че най-голямата й опора в този труден момент е бил съпругът й – рапърът и продуцент Джей Зи. „Той беше като войник и много силна подкрепа. Горда съм, че станах свидетел на силата и еволюцията му като мъж, най-добър приятел и баща“, допълни изпълнителката на Crazy In Love.

Припомняме, че Бионсе и Джей Зи станаха родители за втори път в средата на миналия юни. Двамата възпитават и 6-годишна дъщеричка - Блу Айви.

Източник: Monitor

Снимка: 24 Часа

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !