Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Щерката на Радев на яхта в Гърция

отпечатай новината

09.08.2018 14:41 | Видян 2482 пъти

Щерката на Радев на яхта в Гърция

Дъщерята на президента Румен Радев — Дарина се радва на вълнуваща ваканция в Гърция. Чаровницата замина с един от най-близките си приятели на плаж в южната ни съседка, където се наслади и на екзотичен круиз с яхта.

Дарина от малка обожава морето и дори е пътешествала с малка яхта. Единадесетокласничката се радва на новото си пътешествие и демонстрира манекенска фигура, за която мнозина могат да ѝ завидят, пише България днес.

Дарина е в Гърция с дългогодишния си приятел Иво Димитров, но напук на клюките, че са гаджета, двамата са като брат и сестра. За близката връзка помежду им гарантира и майката на Дарина — Гинка Кесякова, която възмутено опроверга всички слухове, които въвличаха двамата в романтична афера.

И въпреки че е дъщеря на президента на републиката, Дарина живее като всички свои съученици — без охрана, без допълнителни кортежи и без лектори, които да я поучават какво ѝ е позволено и какво не. От началото на лятото тя не спира да обикаля родината, а след ваканцията в Гърция, дойде ред и на пътешествията из планините.

Дарина дори се качи до пловдивското село Равнища. Двамата с Иво даже се снимаха за спомен и си направиха еднакви татуировки, които да символизират приключенията им.    


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !