Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Рокли и снимки на Мерилин отиват на търг

отпечатай новината

13.08.2018 12:01 | Видян 1731 пъти

Рокли и снимки на Мерилин отиват на търг

Рокли и лични снимки, принадлежали на кинолегендата Мерилин Монро, ще бъдат показани в изложба, а след това и предложени на търг, съобщи АП. Аукционната къща „Профайлс ин хистъри“ обяви, че лотовете ще бъдат изложени в медийния център „Пейли“ в Бевърли хилс от 18 август. Търгът е предвиден за края на октомври.

Сред интересните експонати е снимка с автограф на Мерилин, подарена на Бен Лайън, шеф от „Туентиът сенчъри фокс“, на която актрисата е написала: „Скъпи Бен, ти ме откри, даде ми име и ми повярва тогава, когато никой не го стори. Моите вечни благодарности и любов, Мерилин!“. Истинското име на най-сексапилната блондинка в историята на седмото изкуство е Норма Джийн Мортенсън. Именно Лайън й предлага артистичния псевдоним Мерилин.

Фотографията е направена по време на снимките за филма „Проклетите седем години“. На нея Монро е с бялата рокля, която придържа, надута от струя въздух, излизаща изпод решетката на вентилационна шахта. Копие на същата дреха, изработена навремето от Бил Травила, също ще бъде сред предложените на търг реликви. Сред лотовете има снимки от детството на Мерилин и 15 нейни тоалета, които тя е носила в различни филмови продукции.

Източник: Monitor
Снимка: БТА

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !