Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ивет Григорова ражда трето дете от младия си любовник

отпечатай новината

13.08.2018 17:55 | Видян 2490 пъти

Ивет Григорова ражда трето дете от младия си любовник

От няколко месеца модната шефка Ивет Григорова е разделена с втория си съпруг – интериорния дизайнер Евгени. Майката на актрисата Луиза Григорова не си губи времето и има нова тръпка в лицето на бизнесмена Атанас Минев.

Дългокраката блондинка толкова е хлътнала по актуалния си мъж, че даже се замисля да роди от него, макар че вече гони 50-те.

Запознати издават, че Атанас е с няколко години по-млад от Ивет, но никога не е бил женен, нито има деца. Това засилило желанието на Григорова да го дари с наследник, който да скрепи отношенията им.

„В днешно време е напълно възможно да се забременее на моята възраст. Аз съм съвременна жена, все още съм пълна с енергия и нямам нищо против да родя отново. Ако се случи, ще съм мнного щастлива”, разправяла модната шефка пред хора от обкръжението си.

Тя вече живее с новото си гадже под един покрив, но отрича брака и не възнамерява да минава под венчило отново.

Откакто се залюбила с по-младия Атанас, Ивет рязко влошила отношенията си с бившия Евгени, от когото има 13-годишна дъщеря на име Кристина. Интериорният дизайнер не желаел да вижда Григорова даже на снимка и общувал с нея насила само заради детето.

Той подозирал, че блондинката му е кръшкала с Минев още преди окончателната им раздяла и това породило силни негативни чувства в него.

Ивет разказва, че с новия ѝ мъж се запознали в столично заведение и той направил първата крачка, като я заговорил. Разменили си телефоните и всеки ден се чували или си пишели мили съобщения. В един момент емоциите им надделели и избухнали като вулкан.

Тогава, ръководена от порива на сърцето си, блондинката взела решението окончателно да се раздели с бащата на Кристина. И бездруго с него не се разбирали от доста време - скандалите вгорчавали ежедневието им и положението било нетърпимо.

Голямата дъщеря на Ивет Григорова – звездата от сериалите Откраднат живот и Стъклен дом Луиза Григорова, подкрепила майка си и я посъветвала да преследва щастието си. Двете неведнъж са разказвали, че се чувстват по-скоро като сестри и приятелки, отколкото като майка и дъщеря, защото модната шефка родила много млада и съвсем неопитна, пише Уикенд.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !