Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Рафи пее на полувремето на Актьори срещу Берое

отпечатай новината

24.08.2018 16:49 | Видян 1268 пъти

Рафи пее на полувремето на Актьори срещу Берое

Победителят в първия сезон на X Factor Рафи Бохосян ще вдигне градуса на настроението по време на полувремето на благотворителния мач между представители на актьорската гилдия и ПФК „Берое“.

Певецът, чийто дебютен албум се очаква да стане пазарен факт до края на годината, е поредната звезда, която ще подкрепи каузата на събитието – събирането на средства за за осъществяването на второто издание на Международен студентски театрален фестивал "Данаил Чирпански" през април 2019 г.

Знаменитостите, които ще се включат в актьорския тим на терена на стадиона в Стара Загора, са Станимир Гъмов, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Велислав Павлов, Башар Рахал, Алек Алексиев, Орлин Павлов, Мартин Гяуров, Никола Стоянов, Любен Кънев, Николай Мутафчиев, Владимир Люцканов, Ивайло Захариев, Ники Илиев, Юлиян Петров, Валери Йорданов, Атанас Атанасов и Лео Бианки.

Датата на заветния сблъсък е 9 септември, а пропуски можете да намерите на цени между 8 и 15 лв. в мрежата на Eventim.

Международният студентски театрален фестивал е посветен на Данаил Чирпански - студент в НАТФИЗ, който загуби живота си след автомобилна катастрофа през април 2016 г. Именно от неговата биография е вдъхновен и благотворителният мач. Самият Данаил е бил част от юношеския отбор на „Берое“, докато не намира по-голямата си страст – театъра.

Припомняме, че форумът стартира през 2017 г. след селекция на ЮНЕСКО и техния Международен фонд за подкрепа на културата, като първият фестивал в България за дипломни спектакли на театрални академии от Европа и света.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !