Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Дара започнала да пее заради Ивана

отпечатай новината

29.08.2018 09:45 | Видян 3132 пъти

Дара започнала да пее заради Ивана

Като малка тийнсензацията Дара била заклета чалгарка.

Именно певица от този жанр става „виновна“ за певческата кариера на поп звездата. Ивана е тази, която вдъхновява малката Дарина да тръгне да се занимава с музика, след като я чула на участие как пее на живо.

„Ивана първа ме отвори към музиката. Ако не беше тя, аз сигурно нямаше да пея. Бях много малка, когато я видях и чух как пее и много, много ми хареса. Сигурно съм била на 6-7 години и й бях много голям фен“, признава Йотова.

По това време била запалена по творчеството не само на пайнерката, но и по това на Азис. Въпреки това обожавала AC/DC и Manowar, а в същото време започнала да учи народна музика. 

Славка Калчева й е много любима, а Странджа и Тракия са й любимите области, заради орнаментиката в песните, пише Шоу.

Дара мечтае да направи дует с Азис. Наскоро се засекли в ресторант и тя дълго обмисляла как да отиде при него и да го поздрави. Накрая Краля на фолка й дошъл на крака, за да каже здрасти.

„Здравей, миличка, много си красива на живо“, казал й той и я прегърнал. Дара щяла да се разплаче от вълнение. По-късно в главата й изплувала гениалната идея да запишат нещо заедно, но все още не е намерила подходящ момент да му спомене и да види ответната реакция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !