Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Васил Петров разкрива тайни от живота си в книга

отпечатай новината

31.08.2018 10:01 | Видян 1473 пъти

Васил Петров разкрива тайни от живота си в книга

Легендата на джаза Васил Петров разкрива неизвестни факти от своя професионален и личенживотв първата си автобиография Другият. Специалното издание се очаква на пазара на 12 ноември 2018 г., в деня на мега-спектакъла на певеца СИНАТРА: ВЕГАС 2в Зала 1 на НДК. Вълнуващото четиво ще бъде придружено с диск, който включва изпълнения с авторски аранжименти на Васил Петров на вечните хитове на Франк Синатра.

В книгата Другият Васил Петров за първи път разказва за годините си като китарист и автор на аранжименти в курорта Албена; спомня си изключително любопитни истории с най-големите български музиканти от 80-те и 90-тегодини; описва увлекателно най-трудните и най-успешните си периоди на сцената.

Въпреки че винаги е дискретен за личния си живот, на страниците певецът повдига завесата и откровено говори за близките си хора и за сърдечните си връзки.

Първи автобиографията ще вземат в ръцете си почитателите на Васил Петров на концерта му СИНАТРА: ВЕГАС 2. Ценителите на изящната музика с VIPместа в оркестрината на Зала 1 ще получат томчето като подарък с автограф от джаз звездата.

След успеха на първото издание на „СИНАТРА: ВЕГАС“ през декември 2017 г., предстоящият спектакъл 12 ноември ще предложи нови музикални и сценични преживявани в завладяващия дух на Лас Вегас от началото на 60-те години – микс от суинг, джаз и боса нова, допълнен от кордебалет в модерни сценични костюми в стила на прочутите TheRockettes и типичния за Вегас LasVegasShowGirls.

Специален гост отново ще бъде актьорът и звезда на блус и соул музиката Брус Джонсън (САЩ). Този път сценична партньорка на Джонсън и Петров ще е поп изпълнителката Михаела Филева. Публиката я очаква среща с още изненадващи гост-звезди, които освен като певци, ще блеснат на сцената и като танцьори, комедианти и актьори.

Музиката в СИНАТРА:ВЕГАС 2 ще е под съпровода на AllStars Биг Бенд, с диригент Антони Дончев, в който влизат едни от най-добрите джаз музиканти на България. Режисьори са Румен Григоров и Алекс Борназ, идеята  за спектакъла е на Маргарита Тошева, която е и негов продуцент.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !