Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Киро Скалата раздава награди на малки и големи

отпечатай новината

12.09.2018 17:56 | Видян 3506 пъти

Киро Скалата раздава награди на малки и големи

Фитнес мафията на Киро скалата продължава с промоциите на силовите спортове чрез шоуто „Крале на силата”. Тази събота от 11 часа на паркинга пред Мосю Бриколаж в компанията на републиканската, вице и европейска шампионка по фитнес Илина Бояджиева и републиканския, европейски, световен шампион на лежанка Тодор Капашиков.

Предизвикателство за повдигане на щанга от лег, коремни преси, кофички и набирания ще бъде отправено към аматьори, публика и минувачи. Награди за над 5000 лв. са подготвени за раздаване. В игрите участват деца от 4 до 74 годишна възраст.

Идеята стимулира на упражненията с тежести и здравословния начин на живот.Благотворителната идея с над 20 годишна история бе подкрепена и от скандалните сексапилни плейметки .Миналогодишната  Нора Недкова в момента участничка в Вип Брадър и настоящата носителка на титлата Плеймейт 2018г. Жанет Осипова.

Специални гости в шоуто ще бъде носителката на титлите Мис Силикон 2018 и Мис София Анна-Мария Чернева , която всъщност е  дебютирала на медийната сцена от предаването Фитнес Мания като млада, бившя затворник, охранител на Скалата - Георги Варсамов и Мистър София 2017 г. Илия Манолов. За музикалната програма ще се погрижи световната по фитнес и R&B изпълнителка Анн-Джи..

Видео към събитето можете да видите ТУК !!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !