Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гергана е първият отпаднал участник във Фермата 4

отпечатай новината

17.09.2018 11:57 | Видян 2665 пъти

Гергана е първият отпаднал участник във Фермата 4

Богатата наследница Гергана Илиева загуби първата елиминационна битка в четвърти сезон на Фермата, която се проведе в неделя вечер и бе гледана от 1 150 000 от всички зрители пред малкия екран.

31-годишната софиянка отпадна от шоуто след като загуби на Арената за дуели срещу Росица от Лондон с 3:8 точки. По данни на ГАРБ последната битка между двете жени, която е била около 21:50, е гледана от почти 1,5 милиона зрители, с което Фермата запазва позицията си на най-гледаното неделно шоу в БГ ефира.

Като втори избран дуелист, внучката на последния началник на УБО – ген. Георги  Милушев, имаше правото да разпредели точките за победа във всяка от битките, но това не й помогна да спечели двубоя, в който успя да удържи победа само в една от четирите битки.

„Желанието ми беше да покажа на близките ми на какво съм способна. Изключително много съжалявам, че напускам сега играта“, коментира загубата си Гергана. Нейното излизане и победата на избралата да живее в Лондон - Росица бележи и първата победа на Арената за отбора на емигрантите.

Напълно убедена в успеха си, Роси се закани, че ще стане първата жена победител във Фермата и дори се разплака, когато видя съпруга си във видеата с послания от близки, с които продукцията изненада двете дуелистки преди началото на състезанието.

След първия женски сблъсък на Арената, двата отбора успяха да забравят съперничеството и заедно отпразнуваха края на дуела с песни. През това време Гергана изпълни последната си задача във Фермата – да напише прощално писмо, в което  да посочи кой според нея е най-достоен за фермер на седмицата.

Според правилата на шоуто този сезон нейното решение няма еднолично да определи следващия седмичен шеф на стопанството. За тази позиция ще се борят трима – Росица, като победител в дуела, посоченият от Гергана в прощалното й писмо, и най-подходящия за тази позиция, според вдъхновителя Йордан Йовчев.

Кой ще наследи Георги като седмичен господар на стопанството, ще стане ясно след специална церемония и битка между двама претенденти тази вечер в 21 ч. по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !