Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Женски свади във Фермата заради eмигранта Симеон

отпечатай новината

21.09.2018 16:17 | Видян 1855 пъти

Женски свади във Фермата заради eмигранта Симеон

Тазседмичният обичай, който участниците в риалитито Фермата трябваше да изпълнят – джафка, предизвика смесени чувства и дори агресия сред част от дамите в шоуто.

Според българската традиция навремето момите и момците са показвали симпатиите си един към друг чрез ръчно направени стрели. Момчетата ги изстрелвали в двора на момичето, което харесват, а тя взимала само тази, която принадлежи на младежа, от когото тя се вълнува.

Калоян стреля в „двора“ на Лилия, Роман – на близначката Ива, а Александър – на Александра. Изборът на емигранта във Франция Симеон обаче предизвика истински трус в женските редици. Въпреки очакванията на другата близначка Йоана, че именно тя ще получи стрелата му, диджеят, който е със статут на секссимвол в риалитито, „отстреля“ Радилена.

Това предизвика началото на жестока женска тирада, в която Йоана обяви Симеон за предател и дори заплаши да изхвърли дрехите му в обора. Близначката призна на сестра си, че е напът да се разреве, обяснявайки реакцията си не с ревност, в каквато съотборничките й се усъмниха, а с предателството му.

Наложи се Симеон да обяснява защо се е спрял на Радилена, заявявайки, че я е избрал по лични причини и че не е знаел, че това може да доведе до толкова проблем в отбора му. Въпреки че не пожела да признае дали я харесва, той все пак даде да се разбере, че блондинката му прилича на друг скъп за него човек, явно намеквайки за бившата му приятелка, пише ХотАрена.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !