Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Скот Истууд очарован от България

отпечатай новината

10.10.2018 12:59 | Видян 1931 пъти

Скот Истууд очарован от България

„България е очарователна страна. Наистина се радвам, че имам възможността да снимам филма Преден пост по книгата на Джейк Тапър тук.“ С тези думи Скот Истууд изрази възхищението си от престоя си у нас, който продължава вече близо месец.

Синът на легендарния режисьор Клинт Истууд слага униформата на небезизвестния сержант Клинтън Ромеша, участвал в битката на американски войници с 400 талибани в Афганистан през октомври 2009 година. От сета Истууд-младши е сред малцината актьори, които дават на феновете си в социалните мрежи поглед „зад кулисите“.

Когато не е зает на снимачната площадка, Скот се отдава на засилена рехабилитация. Причината – той пристигна у нас с фрактура на крака, заради която когато камерата не върти, се разхожда и с ортеза на глезена.

Две седмици след като започна работата си по Преден пост в София, звездата от Сноудън посрещна и нов член на семейството си. Актьорът стана чичо, след като по-малката му сестра Франческа роди момченце от приятеля си Александър Рейт. Бебето носи името Титан.

Междувременно стана ясно, че в София за Преден пост е пристигнал и самият Тапър, а с него успя да се срещне министърът на туризма Николина Ангелкова, пише Монитор.

Очаква се съвсем скоро работата на терен за филма да приключи, като от дни другата звезда в продукцията – Орландо Блум, не се намира на българска територия.

Припомняме, че близо месец преди да започнат снимките към лентата, режисьорът Род Лури бе у нас, за да проследи изграждането на цял военен лагер в студията на Ню Бояна специално за нуждите на продукцията. В нея с участие се разписва и синът на Мел Гибсън – Майло.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !