Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Меган и Хари многократно нарушиха протокола в Австралия

отпечатай новината

19.10.2018 14:12 | Видян 2300 пъти

Меган и Хари многократно нарушиха протокола в Австралия

Бог да пази Кралицата! Елизабет Втора едва ли ще се радва, когато види тези снимки на Хари и Меган Маркъл.

Двамата са толкова влюбени и щастливи от това, че чакат бебе, че изцяло загърбиха протокола.

Меган и Хари посетиха известния Бонди Бийч като част от официалната си 16-дневна визита в Австралия и Нова Зеландия. Там принцът и съпругата му се срещнаха в местната сърфистка общност OneWave и взеха участие в ритуал, наречен Fluro Friday – всички се събират в кръг и споделят трудностите си, свързани с психолочически проблеми.

За събитието Меган Маркъл бе избрала подходяща дълга рокля, но на плажа ѝ се наложи да събуе обувките си, които потърваха в пясъка.

По време на духовния ритуал, херцогинята на Съсекс и принц Хари видимо се наслаждаваха повече един на друг, отколкото на груповото споделяне. Те не преставаха да се докосват и да си разменят изпълнени с нежност погледи. В един момент Хари дори си позволи да погали Меган по бедрото.

По време на ритуала, Меган е споделила, че промените в тялото ѝ са вече осезаеми. “Усещането прилича на умората от часовата разлика след дълъг полет,” разказала Меган пред участничка в плажния ритуал, която също е бременна.

Херцогинята споделила и това, че заради бременността е започнала да страда от безсъние. Случило се да се събуди в 4:30 сутринта и да не може да заспи. Тогава Меган правила йога.

Снимки може да видите ТУК!

Снимки: Profimedia
missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !