Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Русата Златка сложи сутиен

отпечатай новината

22.10.2018 12:57 | Видян 2688 пъти

Русата Златка сложи сутиен

Откакто се загаджи с Благой Георгиев, Златка Райкова сложи сутиен. Незнайно дали заради ревността на бившия футболист или поради други причини, но в последно време тя постоянно може да бъде забелязана със сутиен, забеляза репортер на Уикенд.

Преди Русата Златка нямаше милост към мъжете във фитнес залата и тренираше по зърна. От скоро блондинката носи бельо под спортното си облекло. Плеймейтката вае фигура във фитнес в столичния квартал Люлин 7.

Тя се забелязва от километри заради впития потник и секси къси панталонки. От няколко месеца красавицата е новодомка в затворен комплекс до село Иваняне край София.

Тя вложи хонорара си от предаването Като две капки вода в апартамента и се изнесе от Манастирски ливади, където се подвизаваше няколко години, като чат-пат се вясва и в старото си жилище, откъдето изхвърли багажа на бившия си годеник Георги Валентинов.

Откакто живее на село, Златка тренира в покрайнините на Люлин, където ѝ е най-близко, а мъжете в залата са разочаровани, че вече не се радват на прелестите и зърната на изкусителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !