Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дженифър Гарнър има връзка с нов мъж

отпечатай новината

25.10.2018 17:17 | Видян 2462 пъти

Дженифър Гарнър има връзка с нов мъж

Дженифър Гарнър и Бен Афлек подадоха документи за развод преди 3 години и постоянно отлагаха финализирането на брака си, основно заради дългогодишните проблеми на Бен с алкохола.

В края на лятото, актьорът влезе за 3-ти и пореден път в клилника за рехабилитация и именно Дженифър Гарнър го придружи, а не новата му приятелка – моделът на Playboy Шауна Секстън.

Оказа се, че дни след като Бен излезе от клиниката, е трябвало да подпише бракоразводно споразумение с Джен и двамата най-накрая да приключат с брака си. Разводът им вече е факт и вероятно причината 46-годишната актриса да е така нетърпелива да се разведе, е новата й връзка с бизнесменът Джон Милър.

Според близки на актрисата, тя и 40-годишният бизнесмен Джон Милър излизат от близо половин година, като в последните месеци връзката им е станала по-сериозна.

Джон Милър е вицепрезидент на технологичната компания CaliGroup. Получил е образованието си в престижния университет Станфорд и освен това е написал книга на тема нанотехнологии.

Други източници твърдят, че връзката им е стабилна и пълноценна: “Дженифър изкарва най-доброто от Джон и той никога не е бил по-щастлив в отношенията си с друга жена.”

Въпреки добре развиващите им се отношения, Джон все още не се е запознал с двете деца на актрисата, но и това предстои да се случи.

Снимки: Profimedia

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !