Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Митко сънува покойния си баща във

отпечатай новината

26.10.2018 12:11 | Видян 1137 пъти

Митко сънува покойния си баща във

Въпреки че не крие тъмното си минало, в което е бил част от мутренска групировка, във „Фермата“ Митко Тимчев се превърна в любимец на повечето участници, заради чувството си за хумор, с което разведрява ежедневието в стопанството.

Настоящият футболен мениджър обаче показа и друга страна от характера си – тази на тъжния син, който все още не може да прежали загубата на обичния си баща. Повод Митко да сподели за покойния си татко беше разговор с рокаджията Дидо.

Музикантът от Д2 му разказа за готиния си дядо, който въпреки пределната си възраст, продължава да се наслаждава на живота. На свой ред Митко обясни, че баща му обичал Балкана и през целия си живот бил изключително активен човек. Затова и смъртта му, която се случила много внезапно, сварила всички от семейството напълно неподготвени.

Със сълзи на очи футболният мениджър разказа, че родителят му бил най-добрият литератор в областта и наред с ученето обожавал да прекарва времето си на село с любимите си козички. Смъртта го прибрала неочаквано – получил кръвоизолив и инсулт и след три дни си отишъл.

Митко продължава да не е на себе си от загубата му и дори няколко пъти го сънувал във „Фермата“.

„Той обичаше този начин на живот. Самият аз не вярвам, че мога да бъда и наполовина толкова добър баща, колкото него. Много ми липсва“, сподели видимо разстроеният Митко.

Той каза и че избира приятелите си по начина, по който те се отнасят с родителите си. Бившето лошо момче смята, че ако хората около него не уважават майка си и баща си, няма да уважават и него самия.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !