Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гущерови стягат детска стая за 10 бона

отпечатай новината

07.11.2018 13:07 | Видян 1493 пъти

Гущерови стягат детска стая за 10 бона

В приказен лукс ще живее бебето на Светлана и Християн Гущерови. Първородният син на бизнесмена и бившата плеймейтка ще се роди чак през март догодина, но вече тече трескава подготовка за идването му на бял свят. 
 
Богатите му родители са се захванали с ремонта на стаята, като искат нищо да не липсва на малкия юнак. Първоначалните финансови планове сочат, че са необходими поне 10 000 лева за изграждането на стая, в която да живее момченцето. 

Покрай глезотийките и допълнителния лукс цената можело да скочи няколко пъти, тъй като младото семейство са решили да не пестят пари, щом става въпрос за бъдещото им дете. Новороденето ще е трето поколение от фамилията Гущерови, които увеличиха популярността си през последните години. 

Светлана и Християн дълго време криха бременността на блондинката. И макар още да няма официално потвърждение от тях двамата, вече е публична тайна, че ще си имат наследник. 

Те са решили да крият щастливата новина от чисто суеверие, че някой злобен човек може за им завиди и да ги урочаса. Само пред България Днес през август тази година Светлана намекна, че ще става майка за първи път. 
 
Точните й думи бяха: „Дали съм бременна? Може би!“. И докато тогава имаше предимно предположения, то сега щастливата новина вече е факт, пише България днес. 

Да има дете е една от най-големите мечти на Християн Гущеров. Нещо, което не можа да му се случи по време на първия му брак с фолкпевицата Мария. 

Изпълнителката опитвала да зачене от Християн, но всичките опити били неуспешни, което видимо разочаровало младия бизнесмен. Това била и една от косвените причини за раздялата им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !