Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Божинов и Михайлов се събраха

отпечатай новината

07.11.2018 14:08 | Видян 1850 пъти

Божинов и Михайлов се събраха

Валери Божинов и Николай Михайлов стоплиха отношенията, видя БЛИЦ. Това ясно личи от появилите се в социалната мрежа снимки, разпространени от Биляна Дол и Николета Лозанова. 

Двете звездни двойки изненадващо се събраха на вечеря, като коментарите на феновете са, че най-вероятно Божинов е решил да почерпи за гола, който вкара за Ботев (Враца) в неделя при победата с 2:1 над Черно море.

Нападателят и настоящата му половинка Биляна седнаха на една маса заедно с Ники Михайлов и Николета Лозанова, която е майка на дъщерята на Валери - Никол. Двете двойки вечеряха в ресторанта на близкия им шеф Петров, който също показа снимки от събирането.  

От кадрите личи, че вип гостите са си прекарали страхотно. Отскоро Николета и Биляна са почти неразделни и често са забелязвани заедно из столичните молове и кафенета. Докато Божинов има ангажименти с Ботев (Враца), "поверява" сръбската си половинка на бившата си жена. 

От няколко дни Биляна има и гостенка - нейна приятелка от Сърбия, която също развежда с Николета из София.

Не е тайна, че заради размяната на жени Божинов и Николай Михайлов в известен период от време бяха в обтегнати отношения. Преди години ту единият, ту другият, споделяха, че са като братя. Очевидно отново са в близки отношения.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !