Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Енрике Иглесиас взима БГ паспорт

отпечатай новината

07.11.2018 17:41 | Видян 2128 пъти

Енрике Иглесиас взима БГ паспорт

Да получи български паспорт и да зачести концертите си у нас – това обмисля Енрике Иглесиас. Латиноидолът вдигна на крака 15 000 родни меломани на шоуто си в Арена Армеец снощи не пропусна да похвали красотата на София, макар да не успя да разгледа забележителностите по време на актуалната си визита.

„Благодаря ви, че сте тук тази вечер. Това е третия ми път в София и съм влюбен. Мисля да си взема български паспорт“, пошегува се той за „Добър вечер!“.

С това той смекчи леко намръщените фенове, след като направи час закъснение.

Шоуто All The Hits Live обаче си заслужаваше чакането. Светлинни и пироефекти, основна сцена с два „езика“, по която той тича и подскача неуморимо, танци. И всичко това на фона на любими хитове като Bailamos, El Perdоn, Heartbeat, Do Уou Кnow и новия Move to Miami, с който стартира концертът.

Излизането му на предната сцена размекна сърцата на присъстващите, а от там певецът ги поздрави с акапелни изпълнения на Ring My Bells и Takin' Back My Love. Тогава даде тон и за караоке. Най-силен спомен ще пази 17-годишната Ива, която Енрике изкара при себе си.

Тя най-вероятно беше избраницата за традиционната целувка, която получава късметлийка от публиката всеки път, но след като разбра ЕГН-то й, тя си остана с такава само по бузата. Все пак 43-годишният секссимвол пя сладникавата балада Hero, обгърнал я с ръце, вдигна я във въздуха и си направи селфи с нея.

Две парчета след това Иглесиас запечата с устни друга почитателка, като може би тя го замери минута по-късно с розов сутиен. Това беше най-култовият му подарък, сред кулата от цветя и плюшени играчки, която той издигна. Певецът искрено се забавлява и на плакатите, които феновете размятаха напористо пред лицето му.

Изненадващо, парчето Bailando не предизвика такъв фурор, колкото Tired Of Being Sorry. Големи и малки, които можеха да напълнят няколко детски градини, подскачаха и танцуваха на него и всяка трета мадама въздишаше влюбено по любимеца си.

След цялата тази енергия, може да си затвориш очите, че в повечето време звездата пя на плейбек. В живите изпълнения тук-таме се прокрадваше фалшива нотка, но с неговото силно присъствие и това е простено.

По-трудно се преглъща фактът, че Иглесиас хем закъсня, хем си тръгна по-рано. Дойде без да поздрави публиката и си тръгна с мънкане от рода на „Ще се видим скоро!“, след финалната песен I Like It. Жена до мен изрече това, което всички си мислихме: „Свърши така, както и започна – не разбираш какво се е случило“.

Няколко минути меломаните пляскаха и викаха за бис, но певецът така й не уважи овациите им.

Един от членовете на бенда, който пази гърба му на сцената в рамките на цялото турне, също направи лек гаф. Той изкара българското знаме, размята го обърнато и накрая си го върза на кръста и започна да туърква. Хората пред сцената си размениха многозначителни погледи, но до освирквания така и не се стигна.

По време на първия час в очакване на закъсняващата суперзвезда, водещите на радио Energy се опитаха да забавляват публиката. Глътка свеж въздух внесе Божо, който излезе да запее Hero и да се обясни в любов на приятелката си Нона.

Двамата са от Плевен и се познават от първи клас, като историята им трогна присъстващите. Напълно очаквано, влюбените се сгодиха в компанията на 15 000, което се случи и на последния концерт на Енрике Иглесиас у нас през 2016 г.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !