Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Вулева прие исляма заради мъж

отпечатай новината

08.11.2018 16:53 | Видян 1316 пъти

Вулева прие исляма заради мъж

"Повече от две години нямам никаква връзка или контакт с Албена Вулева", разкри пред "България Днес" фитнес инструкторът Недик Недев. Той бе дългогодишен приятел на водещата, но двамата се разделят по негово желание.

Според близки на журналистката именно след края на връзката им участничката в новия сезон на "Биг брадър" изпада в депресия и се променя. Увлича се в правенето за магии. Затова намекна и самата тя при влизането си в къщата на "ВИП брадър". "Ще урочасам конкуренцията и с магии ще ги преборя", каза Вулева. Според зрители на шоуто тя изобщо не се шегува.

"Ходеше при една врачка в „Надежда“. Май на бившия си правеше магии, защото той я смени с друга", е само един от коментарите на зрители за влизането на Вулева в играта.  Недик наистина има нова приятелка и разкрива, че дори не иска да чува за Албена.

За изненада на близките си още преди година журналистката променя и вярата си. Тя се отказва от християнството заради ново гадже. Макар и усилено да крие кой е новият и как се казва, скандалната бивша водеща на "Сигнално жълто" е обвързана с мюсюлманин, който живее у нас, твърдят нейни близки. Именно заради него тя напълно е скъсала с вярата си и е приела исляма.

Със синьо червило, чалма на главата и арабска роба прекрачи прага на къщата в Нови хан Вулева. За съквартирантите веднага стана ясно, че тя ще сътвори повечето скандали в предаването, а най-вероятно основен неин враг ще е Жени Калкандиева. Те имат вражда от стар сезон на шоуто.

Албена дълго въртяла продуцентите дали ще влиза в предаването, но накрая приела солидното финансово предложение. Вулева от години няма сериозна работа, а преди време сама разкри, че банка й е отказала кредит от 5000 лева.    


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !