Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Пъф Деди: Опитвам се да се събудя от кошмара

отпечатай новината

19.11.2018 15:58 | Видян 1388 пъти

Пъф Деди: Опитвам се да се събудя от кошмара

„През последните три дни се опитвам да се събудя от този кошмар. Но не мога. Не знам какво ще правя без теб. Липсваш ми толкова много“. Това написа Пъф Деди в Instagram по повод нелепата смърт на Ким Портър. Рапърът публикува видеоклип с бившата си съпруга, който е една от техните фотосесии преди раждането на близначките им.

„Днес ще пея в твоя памет, ще се опитам да намеря думи да обясня нашата необяснима връзка. Ние бяхме повече от приятели, повече от сродни души“, коментира още 49-годишният Деди.

Пъф Деди качи още едно клипче, с което показа най-хубавите му моменти с покойната Портър. Под него той написа: „Ще се грижа за семейството точно както ти ме учеше. Обичам те завинаги“.

Този уикенд 27-годишният син на Ким, роден от брака й с известен продуцент, публикува снимка в Instagram с майка си и двете си доведени сестри и написа: „Съкрушен съм. Единственото нещо, което има смисъл в момента е, че си била твърде добра за този глупав свят, в който живеем. Обичам те толкова много, мамо“.

Припомняме, че 47-годишната Ким Портър бе намерена мъртва на 16 ноември. Все още се изясняват причините, довели до смъртта ѝ.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !