Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

НЕ КУПУВАЙТЕ ТЕХНИКА И ПЪТУВАНИЯ НА ЧЕРЕН ПЕТЪК В РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ

отпечатай новината

19.11.2018 17:16 | Видян 2074 пъти

НЕ КУПУВАЙТЕ ТЕХНИКА И ПЪТУВАНИЯ НА ЧЕРЕН ПЕТЪК В РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ

Черният петък, който в някои вериги и интернет – магазини започва още от днес и ще продължи до края на седмицата, не е добро време да си купувате техника и пътувания. Причината е в Ретроградния Меркурий, който ни сполетя в петък срещу събота и ще ни тормози чак до Никулден – по-точно: 6 срещу 7 декември.
Сега влиянието му е най-силно – това става главно в първата и последната част от 3-седмичния период. И е най-нежелателно да се противопоставяме на без друго мощното му влияние против интересите ни.

Техниката, която се купува по време на Ретрограден Меркурий дава бъгове, проблеми и може да обърка много неща и да създаде големи неприятности. Потърпете до навечерието на коледните празници – тогава пак ще има щедри намаления, тъй като закъсвацията на населението е пълна и продажбите са никакви.
Особено внимавайте, ако смятате да купувате въпросната техника на изплащане, т.е. на кредит. Ретроградният Меркурий не е добро време да се подписват каквито и да било договори, особено за заеми.

Причината е, че тази планета господства над търговията, над всякакви сделки и размяна на пари. Когато се движи наопаки, това усложнява сделките, води до забавяния и се отразява негативно на цялостното им развитие, независимо за колко време напред. Освен на търговците, Меркурий е и покровителят на крадците, имайте го предвид! Човек предупреден, наполовина е спасен...

Ретроградният Меркурий не е добро време също така и да тръгвате и да планирате пътешествие, независимо с какво превозно средство, на колко далечно рлазстояние и на каква стойност.
Правете сега плановете за идващите празници, но ги пазарувайте след Никулден – хем и цените може още да паднат, понеже търсенето никак не е голямо.

И за пътуващите, които не слушат предупреждения, важи същото като за правещите сделки: могат да очакват сериозни усложнения и най-малкото забавяния, а последното е най-изнервящото нещо, когато поне за малко сте избягали от обичайното всекидневие и от изнервящата обстановка на агресия в България.

Ето примерно парламентарния шеф Цвета Караянчева, която смяташе, че Пекин е столица на Виетнам, а сега казва, че е на 2-дневно посещение в Япония, което започна всъщност 3 дни преди да е обявен официалният му старт. Тя замина на ръба на Ретроградния Меркурий и може да се отърве от негативизма му.

За пътуващите също важи правилото за неподписване на договори в този момент, колкото и изгодни да изглеждат. Когато плащаш евтино, често плащаш два пъти, както са казали мъдрите хора. Това с особено сила важи тъкмо по време на Ретроградния Меркурий.

Да не говорим, че тази планета покровителства и комуникациите – в материален и нематериален смисъл, така че нещо на пръв поглед ново и вълнуващо, може да се окаже предмет на спорове, интриги и скарвания, които да се окажат най-малко неприятни, а в лошия случай – дори непоправими. Таково изостряне е доста типично за Ретроградния Меркурий.

Периодът е добър за поправяне – например на техника, на отношения, на грешки, за завръщане на стари хора и неща за добро в живота ни. Ако досега не е вървяло на някого, на него пък ще провърви.



автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !