Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Богдана Карадочева написа песен за Ритон

отпечатай новината

23.11.2018 18:10 | Видян 1616 пъти

Богдана Карадочева написа песен за Ритон

Катя и Здравко от Ритон нямат спирка. Докато голяма част от изпълнителите от тяхната генерация отдавна са в творческа пенсия, звездният тандем записва ударно нови песни за поредни албум и концерт. Дуетът вече обяви, че събира верните си почитатели на 30 май идната година в Зала 1 на НДК.

Първият от новите им шлагери вече е факт - автор на текста на Твоята жена е Драго Драганов-Чая, а музиката и аранжиментът на баскитариста от бенда Ангелите на Ритон Алекс Нушев. На финалната права е и втората песен, а нейни автори са тежката артилерия - Богдана Карадочева и Стефан Димитров.

"Парчето е уникално. Работното му заглавие е Като цигара. Със Здравко сме много щастливи, че отново работим със Стефан и Богдана. Песента е потенциален хит", коментира Катя.

Двете семейства се събират отново за съвместен проект за пръв път от 2014 г., когато излезе албумът Пътят към твоето сърце. За него Карадочева и Димитров направиха Лято за двама.

"Успоредно с работата ни по новия албум върви и организацията на мегашоуто ни в Двореца на културата, в което както винаги на сцената ще бъде нашият бенд и два часа ще пеем абсолютно на живо. Със Здравко ни е много натоварено, но сме свикнали на постоянно да сме на високи обороти и не се и замисляме да ги понижим, тъй като публиката ни знае, че сме професионалисти и винаги изпипваме всичко", добави Катя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !