Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ан Хатауей върти Модерна любов

отпечатай новината

27.11.2018 17:23 | Видян 1776 пъти

Ан Хатауей върти Модерна любов

Носителката на „Оскар“ Ан Хатауей ще се вкючи в звездния каст на предстоящия минисериал на Amazon “Модерна любов“ (Modern Love).

Продукцията ще се състои от осем епизода, всеки от които ще е с продължителност от около 30 минути. Сериалът е вдъхновен от едноименната рубрика на The New York Times и е част от мисията на директора на Amazon Studios Дженифър Соук да привлече повече зрители от нежния пол.

Освен Хатауей на малкия екран ще разпознаем още Тина Фей, Дев Пател, Брандън Виктор Диксън, Джулия Гарнър, Анди Гарсия и др. На режисьорското столче за различните епизоди ще сядат Шарън Хорган, Еми Росъм и Том Хол. „Този актьорски състав е като да влезеш в сладкарски магазин и всичко, за което някога си мечтаел, да е там“, намигна наскоро и директорът на продукцията Джон Карни.

Междувременно по-рано тази година стана ясно, че Amazon готви и друг сериал, в чийто фокус попадат дамите. Той ще постави на пиедестал модната индустрия, а главната роля ще е поверена на звездата от тийндрамата „Клюкарката“ Блейк Лайвли.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !