Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Ваня Стамболова си извоюва място на полуфинала на Фермата

отпечатай новината

10.12.2018 16:59 | Видян 1151 пъти

Ваня Стамболова си извоюва място на полуфинала на Фермата

Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова триумфира в последния елиминационен дуел във Фермата: Съединение в неделя вечер, като спечели три от общо четирите битки срещу една от най-силните жени в стопанството – Милена Зарева.

Така 34-годишната лекоатлетката си осигури място на полуфинална в шоуто и направи сериозна крачка към осъществяване на обещанието, с което започна участието си – да стигне до финала и да стане първата жена-победител в историята на шоуто.

За 43-годишната лесовъдка от Кюстендил - Милена това бе първо излизане на арената за дуели, но силните болки, които изпитваше в ръцете, я оставиха извън надпреварата за голямата награда от 100 000 лева дни преди големия финал на 16 декември.

Дуелът между Ваня и Милена бе последният, който се разигра на арената, с което обаче битките между участниците не приключват. От днес в стопанството вече няма да има лидер на групата и ратаи, а извънредните събития, които предстоят ще доведат до отпадането на трима от останалите общо седем участници.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !