На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Ник Кенън защити Кевин Харт за скандала с Оскарите

отпечатай новината

11.12.2018 09:30 | Видян 1068 пъти

Ник Кенън защити Кевин Харт за скандала с Оскарите

Рапърът Ник Кенън се обяви в защита на оттеглилия се от позицията на водещ на наградите Оскар комик Кевин Харт. Бившият съпруг на Марая Кери застана категорично против негативните коментари, на които падна жертва актьорът от Агент и 1/2 вследствие на стари негови хомофобски изказвания.

Кенън припомни, че представителките на нежния пол в шоубизнеса също са използвали обидни за сексуалните малцинства думи в стари свои туитове, като посочи за пример актрисите Ейми Шумър, Сара Силвърман и Челси Хендлър.

„Интересно, дали сега някой търси сметка и на тях за предишни техни изказвания“, написа Кенън в социалните мрежи.

Припомняме, че Кевин Харт бе избран за водещ на 91-ата церемония за наградите Оскар миналата седмица. Това предизвика реакция от страна на Съюза на гейовете и лесбийките срещу клеветата (GLAAD), който се свърза с излъчващата церемонията телевизия ABC, с Академията за кинематографично изкуство и наука и мениджърите на актьора, за да "обсъди неговата хомофобска реторика и изяви в миналото".

„Не искам да отвличам вниманието на церемонията, която е празник за толкова много изумителни талантливи артисти. Извинявам се искрено на ЛГБТК общността за безчувствените ми думи, казани преди години. Извинявал съм се многократно и през годините за същото това нещо", каза Харт, като обяви, че се оттегля от ангажимента си около наградите Оскар.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !