Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Яна Маринова и Орлин Павлов са най-стилните артисти

отпечатай новината

13.12.2018 10:35 | Видян 1638 пъти

Яна Маринова и Орлин Павлов са най-стилните артисти

Актьорите Яна Маринова и Орлин Павлов блеснаха като големите победители в категория „Изкуство“ на церемонията по връчването на наградите „БГ модна икона 2018“.

Останалите лауреати са Мая Антова и Юлияна Дончева в категория „Бизнес“, Жаклин Вагенщайн в категория „Култура“, Кристина Патрашкова в категория „Медии и журналистика“. Омбудсманът на Република България Мая Манолова получи специална награда за най-стилен политик и общественик. Отличията връчиха предишни носители на приза „БГ модна икона“, сред които Ники Сотиров, Ники Кънчев и Ники Илиев.

„Днешното ни общество изпитва остра необходимост от стойностни лидери на мнение и положителни образци за стил и поведение.

Силно се надявам, че със своите награди Академията за мода дава своя принос за издигане на визуалната култура и за открояване на добрата репутация и професионализма от фалша, имитациите и съмнителната популярност“, заяви по време на церемонията проф. Любо Стойков.

В спектакъла по повод десетото юбилейно издание на наградите „БГ модна икона'' за първи път беше показано ревю с метални рокли – творби на българския скулптoр Живко Седларски. Актуални колекции представиха още дизайнерът Иван Гинчев, носителят на „Златна игла 2018“ за булчинска мода Христо Чучев, младата Диляна Матеева и други.

Източник: monitor
Снимка: Хайлайф

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !