Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Никита: Докато е била с Борислав, Златка е имала отношения и с трети човек

отпечатай новината

19.12.2018 10:34 | Видян 3360 пъти

Никита: Докато е била с Борислав, Златка е имала отношения и с трети човек

След края на Биг Брадър Мост Уонтед Никита споделя, че разликата между първото й участие във формата и второто е, че преди години не е имала никакви очаквания. Тогава всичко е било неизвестно за нея.

„А очакванията ми с този сезон бяха свързани с това да се забавлявам истински, да се запозная с нови хора, да чуя различни гледни точки и най-вече да изляза от зоната си на комфорт“, разказва Джонсън пред Шоу.

Да има очаквания е била първата й грешка, а втората, че се е опитвала на всяка цена да се обяснява на другите и да търси приятелството им. След това е заработило изостреното й чувство за справедливост, особено след като е виждала съквартирантите си единствено в нападателната им светлина, а не толкова в положителната.

Никита признава, че в реалния живот не би отделила време, за да общува с част от съквартираните. С Джулиана Гани няма какво да си кажат, а темите, които моделката отваря, за Джонсън са отегчителни. Според нея Гани е изкарала ЯЯ като някакъв лош тип, спейки в леглото с тиган. „Той никога не е заплашвал никого, камо ли да е показвал, че трябва да се страхуваме от него. Но Джулиана така го изопачи, че той излезе черен“.

Според Никита Албена Вулева се е опитала да изкара друга страна от себе си – по-забавна и по-хуманна, но отново е затвърдила общото впечатление, че не обича хората, а интелигентността й не допринася с нищо за благото на групата. Златка Райкова също се е опитвала да се изкара добра и готина, но според Джонсън не е успяла да прикрие истинската си същност.

В доста от ситуациите плеймейтката се е държала с Никита така, че да се усеща, че я превъзхожда. В един момент чашата на Джносън преляла и затова е спретнала интригата с креватната афера на половинката й Борислав и русокоската:

„А в онзи момент преди години, когато е имала интимни отношения с Борислав, както стана ясно, тя е имала отношения и с трети човек… Златка искаше да се изтъкне, едва ли не, като барометър на всичко правилно. И в момента, в който ме засече с думите: „Вече прекаляваш!“, докато аз водех някакъв разговор с друг човек, просто чашата преля, казах си „Стоп“ и реагирах“...

За всички стана ясно, че Златка е слагала рога на самбиста Благой Иванов – Багата с Боби Ръгбиста, но кой друг визира още Никита?!

Външният вид на Никита за съквартирантите е бил любопитен и също обект на подигравки. За нея риалити формата е за сблъсък между характери, а не конкурс Мис Свят. „Външният ми вид може да интересува само мен – което не означава, че съм удовлетворена от него или от грешките, които съм допуснала. Но темата за външния вид пак беше препратка към тях самите, за които явно той е много важен“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !